Glas Javnosti

PRVI PUT POSLE NESREĆE VIDEĆEMO FOTOGRAFIJE MIHELA ŠUMAHERA: Porodica stala iza dokumentarca o čuvenom vozaču (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Dokumentarni film o čuvenom vozaču Formule 1 Mihaelu Šumeheru mogao bi da bude emitovan tokom godine.

Prema navodima saopštenja portparola porodice Mihaela Šumehera, Sabina Kema, prvi put nakon sedam godina porodica će “se otvoriti” povodom strašne nesreće koja je zadesila jednog od najboljih vozača Formule 1 u istoriji, a uz to će prvi put u javnost biti puštene fotografije napravljene u poslednjih sedam godina.

Dalje se navodi da su Mihael Vek i Hans-Bruno Kamerton dobili su prava da realizuju dokumentarni film „Šumaher“, koji će se baviti presekom života slavnog vozača. U njemu će se pored pomenutih fotografija pojaviti i govor supruge Korine, oca Rolfa, ćerke Đina-Marije i sina Mika koji je nedavno nastavio gde je odtac stai i uključio u takmičenje Formule 1.

Setimo se, čuveni vozač se teško povredio na skijanju 29. decembra 2013. godine. Nakon nesreće je hitno prevezen u najbližu bolnicu gde je utvrđeno da je njegovo stanje kritično.

Prebečen je u francuski Grenobl, gde je dva puta podvrgnut operacijama, a nakon toga je stavljen u indukovanu komu, kako bi se sačuvalo što više njegovih moždanih funkcija. Trenutno se njegovo stanje čuva kao stoga tajna.

Prema prvobitnim planovima film je trebalo da bude prikazan još u decembru prošle godine, ali je premijera zbog pandemije koronavirusa pomerena za 2021. godinu, Ali novi datum još nije zvanično objavljen.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR