Glas Javnosti

PRVI NA FORBSOVOJ LISTI SPORTISTA: Konor Mekgregor ZARAĐUJE četiri puta VIŠE od Đokovića!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Popularni MMA borac Konor Mekgregor prvi put u karijeri zaposeo je prvo mesto na godišnjoj Forbsovoj listi sporista (period od 1. maja 2020. do 1. maja 2021).

Eto, došlo je i vreme da neprikosnoveni fudbalski magovi Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi gledaju u leđa nekadašnjem vodoinstalateru iz Dablina, koji je postao zvezda borilačkih veština i UFC šampion.
 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Konor je inkasirao čak 180 miliona dolara, ali treba biti i realan i reći da je čak 157 miliona zaradio van oktagona. Reč je o proizvodnji viskija, biznisu koji mu donosi najveći deo bogatstva.

Dakle, "samo" 23 miliona dolara je zaslužio mlateći se sa rivalima, uljkučujući i poslednji meč u Abu Dabiju, gde ga je prebio Dastin Porijer.

Na drugo mesto probio se superstar Barselone Lionel Mesi, koji je sa 130 miliona dolara pretekao suparnika iz Juventusa Kristijana Ronalda. Portugalac je morao da se zadovolji sa 120 miliona.

Foto: Youtube

Interesantno je da je Novak Đoković na 23. mestu sa 44,6 miliona dolara, te da je Rodžer Federer daleko ispred njega. Švajcarac je sedmi (90 miliona dolara) i jedini je teniser u Top 10, prenosi ,,Kurir''.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR