Glas Javnosti

POTRESI U NOVOM BEOGRADU: Vladimir Vujasinović podneo ostavku

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Vaterpolo drim-tim sa Novog Beograda ove sezone nije dominantan kako se očekivalo, a dosadašnji trener Vladimir Vujasinović odlučio je da nešto mora da se promeni.

Nekadašnji kapiten reprezentacije nije zadovoljan ostvarenim rezultatima u dosadašnjem delu sezone i zbog toga je odlučio sa se povuče za mesta trenera.

Tokom trenerske karijere Vujasinović je predvodio Partizan i Pro Reko, godinama je radio i kao pomoćnik u reprezentaciji, a poslednje dve i po godine bio je kao trener tima sa Novog Beograda. Ipak, ekipa koja je napravljena da bude među najjačima u Evropi ove sezone nije ostvarila rezultate kakve je on očekivao.

"Želim danas da obavestim i javnost, na isti način na koji sam to juče uradio sa upravom vaterpolo kluba Novi Beograd, a to je da podnosim neopozivu ostavku na mesto prvog trenera ekipe, isključivo i jedino zbog očekivanja i rezultata, koji pre svega, ne zadovoljavaju moje lične trenerske i sportske ambicije. Kao neko ko je kao igrač, a i kao trener, uvek imao najviše sportske ciljeve, ne mogu da budem zadovoljan onim što je moja ekipa pokazala i što je u dosadašnjem toku takmičenja, na četiri fronta i ostvarila", istakao je legendarni Vladimir Vujasinović.

Proslavljeni vaterpolista nada se da će njegov potez prodrmati ekipu sa Novog Beograda i na taj način im pomoći da ostvare ciljeve.

"Igračima i ekipi želim mnogo sreće u daljem toku sezone, a iskreno se nadam se da će ova moja ostavka uspeti da ih sve protrese i probudi iz stanja u koje su upali i iz kog im od srca želim, da što pre izađu. Još jednom se zahvaljujem svim igračima i stručnom štabu na saradnji i želim im mnogo sreće i uspeha udaljem toku svih takmičenja", navodi se u saopštenju.

Kako su istakli u novobeogradskom klubu, u narednom periodu osloniće se na trenere koji već rade u klubu.

BONUS VIDEO: PROFESOR RATKO RISTIĆ O KORUPCIJI U NASIM INSTITUCIJAMA



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR