Glas Javnosti

POČELE PRIJAVE ZA 36. BEOGRADSKI MARATON: Obezbedite svoje učešće na trkačkom spektaklu!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti / objektiv

Sada je pravi trenutak da se prijavite

Prijave za 36. Beogradski maraton otvorene su tako da svi zainteresovani takmičari mogu da se prijave za ovu najveću sportsku manifestaciju u Beogradu.

U saopštenju se navodi da su od danas putem sajta Beogradskogmaratona www.bgdmarathon.org omogućene prijave za naredni maraton, koji će biti održan u nedelju 23. aprila naredne godine.

– Promotivna cena kotizacije za učešće na 36. Beogradskom maratonu važiće do 15. februara 2023. godine u iznosu od 2.990 dinara (25 evra za strane državljane). U učesničkom paketu, očekuje vas startni broj sa čipom, funkcionalna majica, medalja na cilju, okrepa na stazi, zdravstveno obezbeđenje na stazi i u cilju, garderoba, onlajnu rezultati i diploma. Bilo da je vaš izbor da se oprobate na trci od 10 km, da istrčite polumaraton – 21 km ili pak planirate da podignete lestvicu i pripremite se za maraton – 42 km, sada je pravi trenutak da se prijavite i obezbedite sebi učešće po promotivnoj ceni, na spektakularnom početku trkačke sezone – navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR