Glas Javnosti

OGLASILA SE OLIVERA JEVTIĆ NAKON NAPADA U SOFIJI: 'Sat vremena nisam bila pri sebi, ne znam ko je čovek!'

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Svet atletike, ali i sporta generalno u šoku je ispratio današnji događaj u Sofiji kada je nepoznati čovek napao Oliveru Jevtić, a legendarna atletičarka se, nakon što joj je ukazana pomoć, oglasila povodom ovog incidenta.

Nju je na samom početku trke na 10 kilometara koja je trčana u okviru maratona u Sofiji muškarac gurnuo zbog čega je izgubila ravnotežu i pala:

- Odmah mi je bilo jasno da nije u pitanju uobičajeno guranje tokom starta, već da je taj čovek namerno ovo uradio", rekla je Olivera Jevtić za ''''Sportski žurnal''''.Za sada nije poznato ko je napadač, za kojim traga bugarska policija. Trčao je u trenerci da bi sakrio startni broj, ako ga je uopšte imao. Policija ga traži i nadam se da će ga uhvatiti. Nemam pojma šta je bilo tom čoveku. Startovali smo na 10 kilometara, dakle, praktično u rekreativnoj trci. Nisam mogla nikoga da ugrozim, nekoga ko mu je bitan. Ako ga uhvate, saznaćemo i zašto je to uradio, rekla je Jevtićeva.

Da situacija nije bila naivna pokazuju i njene reči:

- Udarila sam glavu. Imam hematom. Pritrčali su odmah neki ljudi da mi pomognu. Oko sat vremena mi je trebalo da dođem sebi. Kuk me boli. Vratiću se odmah kući. Videću sutra kada se ohladi u kakvom sam stanju, istakla je Jevtićeva.

(Izvor: Glas javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR