Glas Javnosti

NEPOBEDIVI TAJSON se nikada nije oporavio od ove TRAGEDIJE: Bokser nikada neće preboleti SMRT ĆERKE

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Bokser Majk Tajson u toku svoje karijere bio je nepobediv, međutim jedan trgaičan događaj potpuno ga je slomio, a od tada se nije oporavio.

Majk je tog dana, 2009. godine, bio na putu , dok je ostatak njegove porodice bio kod kućei. Egzodus i Migel Tajson, njegova ćerkica i sin, igrali su se po kući dok je njihova majka čistila.

Dok je devojčica bila u igraonici, oko vrata joj se nekako zakačio kabel koji je bio pričvršćen za traku za trčanje. U jednom trenutku je majka rekla Migelu da ide da vidi šta devojčica radi, a upravo on je pronašao njeno beživotno telo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

Majka je raspetljala kabel, pozvala hitnu pomoć i ćerkici dala veštačko disanje, ali već je bilo prekasno. Do trenutka kada je Majk doputovao nazad kući, Egzodus je preminula u bolnici od posledica povreda.

Kako prenose mediji, Majk je dao nekoliko intervjua nakon ćerkine smrti, ali nijedan nije mogao da izdrži do kraja jer bi se rasplakao, te nije mogao ni da govori. Rekao je kako se od njene smrti nikada neće oporaviti. Nakon Egzodusine smrti Majk je dobio još dvoje dece, ćerku Milan i sina Maroka. Osim njih iz pređašnjih veza i brakova ima Majkija Lornu, Migela, Rajnu i Amira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mike Tyson (@miketyson)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR