Glas Javnosti

Ne zna čovek u šta pre da gleda u trbušnjake ili noge, Ivanu Španović ni slomljena kost ne može zaustaviti da vežba (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Najbolja srpska atletičarka nedavno je polomila metatarzalnu kost, ali joj ta povreda ne smea da naporno vežab kako ne bi ispala iz forme.

Ona je na društvenim mrežama podelila fotografije sa treninga u izmenjenim uslovima, pošto na desnoj nozi ima ortopedsku čizmu.

Ivana Španović je polomila metatarzalnu kost što je u mnogome promenilo i poremetilo njene planove, trebalo je da se takmiči u Dijamantskoj ligi u julu što je, naravno, sada nemoguće, dok će se odraziti i na pripreme za Olimpijske igre.

 Međutim, Španovićeva je pokazala motiv i kako se već priprema, u meri u kojoj je oporavak od teške povrede dozvoljava.

- Menjamo planove ali nikada ciljeve. Čak ni slomljenja kost ne može da me zaustavi - napisala je Ivana uz fotografije sa treninga.

Na fotografijama se može zaključiti da je srpska atletičarka još uvek u dobroj fizičkoj formi, a u prvi plan su dospeli izraženi trbušni mišići koji su postali zaštitni znak Španovićeve. Napravila je i par izmena što se frizure tiče, tako atletičarka sada ima kikice i dredove.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Changing the plan but never the goal. Not even broken ? can stop me ???‍♀️ #neversettle #DreaMBIG #workinghard

A post shared by Ivana Španović (@ivanaspanovic) on

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR