Glas Javnosti

NAJVIŠE NA SVETU SE PLAŠILA BOLESTI! Ovaj intervju preminule karatistkinje LEDI KRV U ŽILAMA

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Nekadašnja šampionka sveta u karateu, Snežana Pantić, preminula je u 44. godini života posle duge i teške borbe sa rakom dojke.

U jednom intervjuu za "Bilje i zdravlje", koji je dala dok je dominirala svetskim karateom, Snežana je otkrila da se najviše na svetu plaši bolesti.

Snežana je imala veliki strah od bolesti, jer je njen otac preminuo od raka, a da pre toga nikada nije bolovao. Zato je uvek zazirala od ovog podmuklog oboljenja.



"Nije sramota biti bolestan, ali je sramota ništa ne činiti da se to spreči. Često čujem da ljudi odbijaju da se podvrgnu redovnim kontrolama, jer ne žele da saznaju za neku svoju skrivenu bolest. To je za mene strašno i ne mogu da razumem takvo ponašanje.", rekla je svojevremeno Snežana.





Njen savet glasio je: redovno na pregled kod lekara, što zdravija hrana, boravak u prirodi, manje nerviranja, više smeha i pozitivne energije.



Nažalost i pored velike brige o zdravlju njena "noćna mora" se nažalost obistinila... Nekoliko godina kasnije saznala je da ima rak dojke. Šest godina se borila kao lavica, ali nije uspela da pobedi opaku bolest.

BONUS VIDEO: Fudbalske zvezde u rukama Srpkinje

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR