Glas Javnosti

Najpopularniji je u UFC-u a zapravo nije borac (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Hazbula Magomedov, 19-godišnjak iz Dagestana, postao je UFC zvezda. Sad kad se povukao Habib Nurmagomedov - čak je popularniji i aktuelniji od njega!

Dugo je Hazbula internet senzacija, obožavan je u UFC svetu, nedavno je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om.

On je ruski bloger, koji je prošle godine postao hit na društvenim mrežama. Njegova popularnost je toliko velika da je jutjuber Logan Pol svoju borbu protiv Flojda Mejvedera posvetio upravo Hazbuli. Na Instagramu ga prate 3.2 miliona ljudi, a godinama je prisutan na UFC spektaklima.



Neće se boriti, biće zaštitno lice. U njegovom ugovoru stoji da će biti prisutan na svim UFC događajima i nastupima između borbi. Zarađivaće čak veći novac od niza slavnih boraca.

- Hazbula je potpisao petogodišnji ugovor s UFC-om. Zasad su u planu odlasci na događaje i medijske aktivnosti - napisao je nedavno Igor Lazorin, novinar koji prati isključivo borilačke sportove. Potvrdio je samo da će ugovor biti unosan.

Hazbula je osvojio srca mnogih simpatičnom pojavom, patuljastog je rasta, visok samo metar, ali se ne libi da pokaže UFC poteze i strast prema borilačkm sportovima. Sve to sada naplaćuje, miljenik je i Habiba Nurmagomedova, brzo je postao svetska zvezda. Dejna Vajt, prvi čovek UFC organizacije, posebno ga simpatiše.

Ovih dana, sreo se sa Habibom i koliko je obožavan - možete videti na snimku. 

Hazbula je trenutno u Abu Dabiju na UFC 280, tu je i Habib kao podrška pojedinim borcima. On će biti u uglu Islama Mahačova u borbi za titulu u lakoj kategoriji sa čuvenim Šarlisom Oliveirom, koji je glavna zvezda u događaju na Etihad areni. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR