Glas Javnosti

NAJBOLJA RUKOMETAŠICA SVIH VREMENA OPLELA PO SRPKINJAMA: Igrale su kukavički, očekivala sam veći inat, mnogo sam razočarana!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Legenda srpskog rukometa Svetlana Ceca Kitić žestoko je kritikovala naše rukometašice, posle bolne eliminacije sa Evropskog prvenstva u rukometu!

Izabranice selektora Ljubomira Obradovića priredile su senzaciju na startu pobedom nad svetskom prvakinjama Holandijom, ali su ih porazi od Mađarske i u poslednjem kolu od Hrvatske poslali kući.

- Mislim da smo mi same sebe pobedile. Delovalo je kao da njima (Hrvaticama prim.aut) ‘gori’. Mi smo kukavički odigrali, da izvinu igračice i stručni štab. Mnogo tehničkih grešaka, promašeni sedmerci… Očekivala sam da će proraditi naš inat, ali sam mnogo razočarana - rekla je Ceca Kitić.

Najbolja rukometašica svih vremena jasno je istakla razloge neuspeha na EP u Danskoj.

- Nemoguće je da za 11 minuta ne uputimo šut i da u drugom delu damo samo jedan gol spolja - naglasila je Kitić i dodala da ne treba tražiti izgovore u povredama i koroni.

- Imale su iste uslove kao ostale ekipe. Možda je falila Andrea Lekić, ali je Hrvatska zasluženo pobedila. Pitanje je da li treba igrati rukomet u ovim uslovima, bez pripreme, treninga, publike… Sve je jako čudno - rekla je ona.

Ipak, veruje da devojke u prolećnim kvalifikacijama mogu da izbore plasman na Olimpijske igre.

- Ovo je dosta kvalitetna i homogena ekipa. Sa Andreom Lekić i Draganom Cvijić možemo da igramo na visokom nivou - zaključila je legenda rukometa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR