Glas Javnosti

MOLILA SAM GA: UBIJ ME VIŠE! Stravična ispovest Cece Kitić, JEDVA JE PREŽIVELA!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Svetlana Ceca Kitić govorila je prilikom revije humanitarnog karaktera u organizacija Udruženja žrtava nasilja "Hajr" jer je i sama bila žrtva. Prenela je svoje traumatično iskustvo o tome.

- Trebalo mi je dosta vremena da ja to javno kažem. Do kraja života vam ostane trauma i to nikada ne zaboravljate. Kad sam počela da pričam o tome, osetila sam veliko olakšanje. O tome treba pričati i to nije sramota. Prvo me je bilo jako sramota. Nepisano je pravilo da kad nastupi prvi udarac da će se to nastaviti. Imala sam tu ludu sreću da sam imala i svoj posao i svoj novac, pa nisam zavisila od siledžije sa kojim sam bila - rekla je Ceca.

Bivša rukometašica kaže da je nasije trpela čitavih šest godina. Batine su, ističe, bile toliko stravične da je molila svog tadašnjeg supruga nasilnika da je ubije kako to više ne bi trpela.

- Nasilnici su dobro skriveni, od tako velike ljubavi dođete do toga da vas toliko tuče da mislite da će vas ubiti. Na kraju je došlo do toga da sam mu rekla "ubij me više, ja neću ostati sa tobom". Nisam imala rešenje, to su momenti kad se potpuno povučete u sebe, postanete prava žrtva. To je trajalo 5,6 godina. To je ta sramota da se razvedeš, pa zbog deteta, to mi je bio treći brak i trudila sam se svim silama da ga spasim. Deca znaju, Mara mi je spasila život jednom. Nasilje je nešto čega se ja više ne stidim i otvoreno razgovaram sa decom, moraju da znaju da nisu same - ispričala je Ceca.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR