Glas Javnosti

MAJA OGNJENOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA 'GLAS' POTVRDILA: NASTUPAĆU ZA SRBIJU I U PARIZU! Otkrila i zašto će doček posle te Olimpijade biti najbolji! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Kapiten možda i najbolje ženske odbojkaške reprezentacije Srbije u istoriji, Maja Ognjenović, nakon jučerašnjeg dočeka na balkonu Skupštine Grada Beograda, potvrdila je ekskluzivno za "Glas javnosti" da će nastupati za našu reprezentaciju i 2024. godine na Olimpijskim igrama u Parizu.

Nakon emotivnog nastupa na balkonu gde se Maja zahvalila svima koji su uz naše sportiste bez obzira na uspeh i koji ih bodre ona je razgovarala sa reporterom našeg portala i ispričala kakva su bila njena očekivanja za Olimpijadi u Tokiju, ali i kakvi su joj planovi za dalje.

Ono što je svima bila najbitnije je da se Maja još uvek ne oprašta od dresa reprezentacije.

- Važno je da smo oborili rekord medalja koji je bio zacrtan posle Rija, to mi je zaista mnogo drago- rekla je Maja za "Glas javnosti".

Ispričala nam je i da joj je žao zbog košarkašica, ali i zbog košarkaša koji se nisu plasirali.

- Nadam se da ćemo u Parizu biti još bolji i brojniji. Žurka posle tih Olimpijskih igara će biti najbolja zbog mog 40. rođendana- otkriva nam Maja.

Na pitanje našeg reportera da li to znači da neće ostavljati dres reprezentacije Srbije i da će nastupati i u Parizu ona je odgovorila "Svakako".

Kapiten naših odbojkašica nam je govorila i o očekivanjima koja su ih pratila u Tokio.

- Ja sam napravila grešku jer sam prva posle srebra u Riju najavila i očekivala zlato. Samo zato što je to nekako logičan sled događaja, kada osvojite srebro onda se računa da sledeći odlazak na Olimpijske igre idete po zlato- rekla je ona.

Maja kaže i da konkurencija u odbojci konkretno nikad nije bila jača i da je ipak zadovoljna osvojenom bronzom.

- Nadam se i da ćemo za otprilike 15 dana ponovo obradovati naciju- zaključila je Maja Ognjenović pred Evropsko prvenstvo koje počinje 19. avgusta.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR