Glas Javnosti

LEGENDARNI GOLMAN OSUĐEN ZA PEDOFILIJU

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Sportski asovi nekad imaju i veoma mračnu stranu, s jedne strane dominiraju na terenu, ali sa druge krije mračne i prljave tajne. To se desilo sa Brunom Martinijem kod kojeg je isplivao najprljaviji mogući veš.

Legendarni francuski rukometni golman Bruno Martini, dvostruki prvak sveta sa svojom zemljom, osuđen je za pedofiliju, i to samo na godinu dana uslovne kazne zatvora!

Mnogi ljubitelji rukometa se dobro sećaju Martinija, bio je prvak sveta 1995. i 2001. godine sa Francuskom.

Radio je kao direktor PSŽ-a posle igračke karijere, a od 2021. je obavljao funkciju predsednika tamošnje rukometne lige. Sve do januara ove godine, kada je isplivala strašna istina. 


- Počelo je s koronavirusom. Mogao sam potonuti u nasilje, alkohol ili drogu, ali nisam. Izabrao sam seks. Radio sam stvari koje za mene nisu uobičajene. Heteroseksualac sam, ali prepustio sam se homoseksualnim iskustvima. Da sam pedofil, otišao bih na TikTok, gde su mladi i gde dolaze pedofili, kako mi je objasnio policajac iz poroka. A ne na Snepčet, gde je sve puno odraslih - rekao je Martini za Ekip. 

- Dete me je kontaktiralo na Snepčetu pred kraj tog razdoblja. Nisam ga tražio. Kad sam saznao da osoba nije ono što sam mislio i da je ta mlada osoba zapravo 13-godišnji klinac, bio sam zaprepašten. Bilo me je sramota. Policija je pretresla stan u kom sam živeo sa suprugom i ćerkom, te su odneli računar. Jako me je sramota zbog svega.

Inače, Bruno se oglasio prvi put tek dva meseca posle isteka jednogodišnje uslovne kazne i novčane kazne od 2.500 evra. 

- Da je dete imalo 13 godina, to je neosporno. Ali nisam znao. Policija je izvršila uviđaj koji je trajao dve i po godine. Došla je da pretrese moj pariski dom 23. januara, kao i moj bivši dom u Erou, gde žive moja bivša supruga i moja ćerka. Policija je pronašla kompjutere, tamo su dobrih deset godina, telefone, USB priključke. I ništa nije našla - govorio je. 


- Osećam se kao da to govorim kao opravdanje. Ali to je istina. Osim toga, slike zbog kojih sam osuđen pronađene su na telefonu dečaka. Ponavljam: mislio sam da je to mlada odrasla osoba. Rehabilitacija, ne verujem u to. Ne postoji. Ako ukucate moje ime na internetu, mislite li da će se sada prvo pojaviti „Bruno Martini, dvostruki rukometni šampion sveta. Ne, biće ova priča. A ako jednog dana dobijem unuke, da ih vidim, pa me pitaju: „Deda, šta si uradio u životu?“ Pokazao sam se pred klincem od 13 godina. To je užasno - rekao je on.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR