Glas Javnosti

KRALJ MITAR: Sjajan šut i neverovatan odraz odlaze u penziju - HVALA NA SVEMU (FOTO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Mitrović je preuzeo potpredsedničku funkciju u VSS-u, te prema pravilniku morao da okonča igračku karijeru.

Trofejsni srpski vaterpolista Stefan Mitrović, nakon što je u avgustu završio reprezentativnu karijeru, doneo je konačnu odluku i odložio kapicu.

U buduće, Mitrović će obavljati funkciju potpredsednika Vaterpolo saveza Srbije, što je obelodanjeno na konstitutivnoj sednici novog Upravnog odbora u savezu, kojim je predsedavao prvi čovek, Viktor Jelenić.


Nešto ranije, Mitrović je istakao svoju kandidaturu za predsednika saveza, ali je ubrzo i povukao istu, te je jedini predlog bio aktuelni rukovodeći, Viktor Jelenić.

Stefan Mitrović se tokom prethodne zime vratio u svoj Partizan u kome je i ponikao, te stigao do svetskih visina. Bio je to potez želje i volje, da dok je u punoj snazi pomogne mladom sastavu da stane na svoje noge. Što je i učinio. Ubrzo mu se priključio i Milan Aleksić, pa su crno-beli najavili povratak na svetsku vaterpolo scenu.


Medalje i priznanja koja je Mitrović osvojio kako sa reprezentacijom, tako i u klupskoj karijeri ne mogu se nabrojati. Svakako najvažnija su zlata sa Olimpijskih igara iz Rija i Tokija, dok je sa crno-belima podigao trofej Evrolige.


Iz bogate karijere, u penziju sa sobom nosi sjajan šut sa krila, neverovatan odraz iz vode, te uvek vrhunsku atmosferu koji je činio gde god da se pojavi. Deo je reprezentativnog tima "Neponovljivi".

Stefane, hvala na svemu i srećno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR