Glas Javnosti

JEZIVO: Strašna povreda glave kvoterbeka Dalasa Endija Daltona nakon jednog od najprljavijih faulova u novijoj istoriji sporta (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Dalas Kaubojsi ove godine baš nemaju sreće ove sezone. Ne samo da tim iz Teksasa igra loše (nakon sedam nedelja imaju skor 2-5), već su ostali i bez drugog kvoterbeka.

Prvo je Dak Preskot protiv Njujork Džajantsa doživeo težak prelom noge, da bi Endi Dalton dve nedelje kasnije zbog udarca u glavu morao da napusti meč sa Vašingtonom.

On je na 6:22 pre kraja treće četvrtine pokušao da ukliza kako bi sprečio takozvani "sek", kada ga je Džon Bostić, igrač Vašingtona, ramenom udario direktno u glavu, zbog čega je Dalton ostao da leži vidno potresen. Nakon nekoliko minuta uspeo je da se pridigne. Teže posledice su najverovatnije izbegnute, s obzirom na to da je bio dovoljno dobro da se sa ekipom vrati avionom iz Vašingtona u Teksas, ali je gotovo izvesno da će propustiti divizijski duel koji bi mogao da odluči pitanje pobednika Istočne divizije NFC-a protiv Filadelfija Iglsa.


(Izvor: Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR