Glas Javnosti

I TO SMO DOČEKALI: Imamo prvu ozbiljniju navijačku tuču ove sezone, i to na mestu na kom verovatno niko u Srbiji ne bi očekivao da je vidi! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Postoji uverenje među ljubiteljima sporta u Srbiji da na tribinama kada je u pitanju sport u Americi vlada pozorišna atmosfera, ali primer sa utakmice između Sinsinati Bengalsa i Klivlend Braunsa kojim je otvorena druga nedelja ove sezone pokazuje da situacija nije baš tako jednostavna.

Utakmica odigrana u Ohaju pripala je domaćim Braunsima 35:30, čime je ekipa Klivlenda stigla na 1-1, dok je Sinsinati predvođen prvim pikom sa ovogodišnjeg drafta Džoom Barouom zabeležio drugi poraz u sezoni. 

No, uprkos ne preterano velikim očekivanja viđen je zaista sjajan meč, a uzbuđenja na terenu pratila su i dešavanja na tribinama. A tamo se dogodilo ovo:

 

Nije poznato šta je prouzrokovalo tuču, ali posebno interesantno je to što je na tribinama stadiona koji prima skoro 68.000 navijača bilo tek 6.000, i to raštrkanih širom stadiona, a situacija postaje još bizarnija ako se uzme u obzir i to da su karte prodavane porodično, te da su porodice savetovane da drže distancu u odnosu na ostale prisutne. A sukob je moralo da smiruje čak šest redara.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR