Glas Javnosti

HRVATE BOLE SRBI! U LOVI TRAŽE OPRAVDANJE ZA DEBAKL U TOKIJU: Njima 70.000 evra za zlato, a nama 25.000! Da li je vama to normalno?!

Ostali sportovi
Autor: Glas Javnosti

Hrvate još boli neuspeh na Olimpijskim igrama. U grupi su rutinski pobedili Srbiju, a na kraju "delfini" su osvojili zlato, dok su Hrvati u četvrtfinalu doživeli šok. Izbacili su ih Mađari.

Selektor Ivica Tucak opravdanje za debakl traži i u visini premija.

- Da li mislite da je normalno kada naši igrači čuju da imaju nagradu za zlato 25.000 evra, a Srbi 70.000, dok Mađari ili Italijani imaju 100-120.000!? Dobro, ne idemo mi na OI zbog novca, ali sve to negde ostavlja nekakav trag - kaže Tucak.

Još jedanput je Tucak prokomentarisao utakmicu protiv srpskog tima:

- Odigrali smo sjajnu utakmicu i napadački, sa 14 postignutih golova, a mislim da smo ih odbrambeno, pogotovo sa igračem manje, potpuno neutralisali. Na 14:9 je utakmica bila gotova. Oni su imali 20 igrača više. Mi smo odlučili na pripremama da ćemo ih napadati u liniji, da nećemo dozvoliti da nam Mandić ili Filipović ulaze unutra sa tri-četiri mahanja, jer su to „ljudi ubice“. Mislim da smo ih u tom delu strašno iznenadili. Dobili smo tu utakmicu, rešili smo direktno plasman u četvrtfinale.

Imao je šta da kaže i o Mađarima:

- Svaka utakmica na turniru je posebna priča, kada se završi grupa onda dolazi ono najvažnije, a to je četvrtfinale, koje smo mi na velikim takmičenjima uvek prolazili. Nažalost, ovaj put smo poklekli pred protivnikom, a ja ni danas neću reći da je Mađarska bolja od nas - podvukao je Ivica Tucak.

(Glas javnosti/Mozzartsport)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR