Glas Javnosti

DOBRE VESTI O ŠUMAHERU: Ovo je do sada najjasniji pokazatelj o njegovom stanju!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Poslednja izjava FIA predsednika Žana Tota o Mihaelu Šumaheru glasno je odjeknula, jer su one, do sada, najveća indikacija da je sedmorostruki svetski prvak u svesnom stanju nakon teške skijaške nesreće koju je pretrpeo 2013. godine.

 

Ikona Formule 1 pretpela je tešku povredu glave na skijanju u francuskim Alpama, zbog čega je neko vreme bio u veštačkoj komi, a njegovo precizno zdravstveno stanje otad zna samo porodica.

Tot, inače veliki prijatelj Šumahera, jedan je od retkih koji ga redovno posećuje.

-Naravno da Mihael prati Mika. Mik će od sledeće godine verovatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bi oduševljeni da imamo novog Šumahera na najvišem nivou trka, rekao je Tot za francuski RTL, upitan prati li Mihael svog sina na televiziji.

Todtove izjave su inače šture i obavijene velom tajne iz poštovanja prema privatnosti.

Upitan konkretno za Michaelovo zdravlje, rekao je.

-To je pitanje na koje ću uvek biti ekstremno rezervisan. Vidim Mihaela jako često, jednom ili dva puta mesečno. A moj će odgovor uvek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mestu Možemo samo poželeti i njemu i porodici da stvari budu bolje, objasnio je Tot o Šumaheru koji se trenutno nalazi u luksuznoj vili na Majorci, čiji je prethodni vlasnik bio Florentino Perez, predsednik Real Madrida.

(Glas Javnosti/jutarnji. hr)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR