Glas Javnosti

Detalji pogibije mlade odbojkašice (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Svetsku odbojku, sport uopšte i čovečanstvo, potresa jučerašnja vest da je mlada igračica Julija Ituma izgubila život pod sumnjom da je izvršila samoubistvo. Njena smrt objavljena je velom misterije, nakon što je pronađena na betonu podno prozora hotelske sobe u Istanbulu.

Na društvenim mrežama je osvanuo dirljiv snimak, očito poslednji trenuci odbojkašice italijanske Novare, gde se jasno vidi kako najpre neuračunljivo hoda u tami hodnika hotela, sama bez ikoga, zatim seda na pod podnute glave na kolenima, pa čuči, a onda ulazi u sobu na vrata kroz koja nažalost više nije izašla.



Tokom same večeri, uoči tragedije, a posle utakmice u kojoj je njen tim izgubio od ekipe Tijane Bošković i Maje Ognjenović, Julija Ituma je rekla saigračicama da se ne oseća dobro. Tako i delovala na snimku...

Bila je u sobi na šestom spratu hotela sa cimerkom Lusijom Varelom Gomez, koja je očito spavala u trenutku tragedije.

"Pričale smo do pola dva iza ponoći. Tada sam zaspala. Ujutru su mi rekli da je pala kroz prozor", ispričala je Gomez policiji, koja je na osnovu snimka ustanovila da je Ituma bila u hodniku od 22.49 do 23.30, a onda ušla u sobu.


Posle svega, na poslednja vest o ovom slučaju u turskim medijima, je sadržaj jezive poruke nesrećne odbojkašice koja je na klupskoj Votsap grupi napisala "Zbogom".

Policija je utvrdila da je Ituma od 22.49 do 23.30 bila u hodniku hotela i pričala sa nekim telefonom, a onda ušla u sobu. Poslednja poruka koju je Julija Ituma poslala bila je u WhatsApp grupi kluba, i to usred noći, prenose italijnaski mediji. Tada je napisala samo: "Zbogom".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR