Glas Javnosti

Delfini stoje čvrsto na zemlji, ali veruju u pobedu protiv Japana

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u osminu finala Svetskog prvenstva, a Sava Ranđelović, srpski reprezentativac, pred meč sa Japanom upozorava da ekipa mora da ostane čvrsto na zemlji.

Imala je Srbija težak posao u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, ali je hrabro izborena pobeda protiv Crne Gore što je dalo vetar u leđa srpskim vaterpolistima.

„Najvažnije je da smo se vratili, da nismo klonuli duhom posle minusa od pet golova posle samo pet minuta igre. Znali smo da imamo snage, da oni neće moći da izdrže u takvom tempu i mogli smo da pobedimo i pre peteraca. Nebitni su pojedinci, nas 15 smo ekipa i igramo svi, od igrača u bazenu do dvojice koji su na tribinama. Protiv Španije smo imali respekt, susret sa Južnom Afrikom iskoristili na pravi način, Crna Gora nam je sada dala vetar u leđa ali nema euforije. Moramo da budemo čvrsto na zemlji“, rekao je Sava Ranđelović.


U osmini finala Srbiju čeka selekcija Japana, a podmlađeni tim koji vodi Uroš Stevanović veruje u plasman u četvrtfinale.

„Znamo da nam je početak do sada bio slab. Moramo to da promenimo radimo na tome i verujem da će biti sve u redu. Svi znamo koliko nam pobeda znači, ubacuje nas među osam na svetu i omogućava da naredne susrete dočekamo bez velikog pritiska. Verujem da ćemo da pobedimo“, poručio je Ranđelović.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR