Glas Javnosti

BOKSER IZREŠETAN TOKOM TRENINGA! Ljubomorni prijatelj ispalio 20 metaka, poznat i razlog

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Neverovatna priča stiže iz Rusije, šampion ranjen tokom treninga

Ruski bokserski šampion Andrej Stocki primljen je na intenzivnu negu posle noćnog trčanja u Čeljabinsku, kada je izrešetan sa 20 metaka ispaljenih iz neposredne blizine, javljaju tamošnji mediji.

Andrej Stocki (28), kako se navodi nije životno ugrožen, a ima prostrelne rane u karlici i na nogama. Počinioci su pobegli, ali je služba čeljabinskog Ministarstva unutrašnjih poslova saopštila da Stocki poznaje osobu koja ga je napala, da je identite utvrđen i da se za njom traga.


Kako se saznaje pucnjavi je prethodila verbalna svađa, a kada je bokser krenuo na poznanika ovaj je izvadio pištolj i pucao, ali kako se Stocki nije povlačio nastavio je sa ispaljivanjem metaka i zatim pobegao.

Spekuliše se da je reč o prijatelju Stockog, te da je razlog za sve nedavna poseta boksera. Tada je, navodno, Stocki flertovao sa suprugom domaćina, koji ga je čak i izbacio iz kuće.


U međuvremenu se oglasio i Bokserski savez Rusije i poručio da Stockom nije ugrožen život, te da bi bokser, nakon konsultacija sa lekarima mogao da se vrati treninzima kao deo reprezentacije Čeljabinske oblasti.


Glas javnosti/D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR