Glas Javnosti

BEOGRAD - DOMAĆIN ZVEZDAMA! Čuveni bokser ALEKSANDAR USIK na otvaranju SP u boksu, gosti SILVESTER STALONE i MAJK TAJSON (FOTO+VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Ukrajinski bokser Aleksandar Usik, novi šampion sveta u teškoj kategoriji dolazi u Beograd na otvaranje Svetskog prvenstva u boksu koje se održava od 24.oktobra do 6. novembra u Štark Areni.

Usik, neprikosnoveni gospodar ringa u Ukrajini u kategoriji do 91 kilograma ima titulu i evropskog prvaka 2006. i 2008.godine.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @nocautboxing

Između ostalog medalje na svetskom takmičenju šampionima će podeliti jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Silvester Stalone koji je slavu stekao 1976. godine ulogom boksera u velikim filmskom hitu Roki, niskobudžetnom ostvarenju koji je oborio sve rekorde zaradivši 225 miliona dolara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CineramaPop (@cinerama_pop)

Gosti Svetskog prvenstva u boksu kako je najavljeno biće i čuveni Majk Tajson koji se smatra jednim od najboljih boksera u superteškoj kategoriji svih vremena, kao i bivši američki profesionalni bokser, dvostruki šampion sveta u teškoj kategoriji i osvajač zlatne olimpijske medalje u Meksiku Džordž Forman. Prema nezvaničnim informacijama Tajson bi trebalo da u Beograd stigne pred završnicu Svetskog prvenstva, a poznat je i deo specifičnih uslova koje će imati u prestonici Srbije.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mike Tyson | Boxing | Fan Page (@miketysonboxin)Čuveni 

Legendarni Majk će u Beogradu na raspolaganju imati čak ceo sprat jednog od najpoznatijih hotela u Srbiji, na korišćenje.

Nije poznato koliko će Tajson boraviti u Srbiji, ali kako stvari stoje nije jedina svetska megazvezda koja će biti gost naše zemlje i Bokserskog saveza Srbije.

Glavni grad Srbije prethodno je bio domaćin najboljim bokserima sveta 1978. godine.

Kako izveštavaju mediji odmah po puštanju u prodaju ulaznica za glavni AIBA događaj i najveću planetarnu smotru plemenite veštine "planuo" je prvi kontingent od 1.000 karata.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR