Glas Javnosti

AGENT LEGENDARNOG VOZAČA FORMULE 1: " Šumaherova porodica laže već 9 godina"

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Vili Veber, bivši agent Mihaela Šumahera, optužio je porodicu legendarnog vozača Formule 1 da ne govori istinu kada je u putanju njegovo trenutno stanje.

On je istakao da su mnoge javnosti ostale van domašaja javnosti posle jezive povrede koju je doživeo Šumaher, a istakao je i da ga boli to što nije video nekadašnjeg klijenta.

Čovek koji je bio zadužen za Šumaherovu karijeru osamdesetih, kada je Nemac vozio za njegov tim u Formuli 3, rekao je i da je pokušao da stupi u kontakt sa njegovom suprugom, ali da mu se ona nije javljala.


- To je teško za mene... Pokušao sam stotinu puta da kontaktiram njegovu suprugu Korinu i nije se javila. Zvao sam čak i njegovog prijatelja Žana Toda i pitao ga da li mogu da odem u bolnicu i rekao mi je da čekam jer je rano. Sledećeg dana kad sam nazvao, niko se nije javljao i još sam ljut zbog toga - ispričao je Veber za "Gazetu delo Sport" kako su izgledali prvi trenuci posle Šumaherove nesreće krajem 2013. godine, te dodao:

- Pokušali su da me sklone iz toga govoreći da je rano, a sada je kasno. Prošlo je devet godina, možda bi trebalo da kažu šta je istina.

Veber je istakao da razume da je situacija delikatna, te da ga čitava situacija boli.

- Od tada samo slušam njihove laži. Posle skoro deset godina od ove strašne nesreće gotovo da nema zvaničnih izjava o njegovom stanju, dok povremeno njegovi bliski prijatelji objave po neku informaciju. Godinama posle nesreće govorio sam sebi da ne mogu da promenim stvari, a bio mi je kao sin. I danas me boli kada to pričam - ispričao je Veber.

Podsetimo, Šumaher je na lečenju od 29. decembra 2013. godine do danas, kada je nesrećnim spletom okolnosti udario glavom u kamen na skijanju i, iako je imao opremu, doživeo tešku povredu od koje je upao u komu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR