Glas Javnosti

PROGOVORILA EKS-ŽENA NOLETOVOG SARADNIKA Ove potresne reči zapalile su Evropu

Tenis
Autor: Glas javnosti

Lili Beker, bivša supruga Borisa Bekera, otkrila je poslednje reči koje je uputila nemačkoj teniskoj legendi pre odlaska u zatvor.

U svojoj potresnoj ispovesti govorila je i o sinu i trenutku kada mu je saopštila da mu je otac u zatvoru, i to na dve i po godine zbog utaje poreza. Ali, u slučaju da se bude dobro vladao iza rešetaka može da izađe i ranije.


- Lilijan, njegova devojka, mi je rekla da je dobro. Jasno je da se ne nalazi u hotelu s pet zvezdica i da je posramljen i ponižen. Najbolje što može jeste da ostane mentalno jak - rekla je Lili Beker o nekadašnjem treneru Novaka Đokovića i to na televiziji "Foks".

Ona je objasnila kako se osećala kada je čula presudu.


- Mislim da je kazna prestroga. Potpuno sam se slomila kada sam čula. Nisam mogla da verujem jer sam bila ubeđena da će biti kraće od dve i po godine. Morala sam da se priberem, a nisam znala kako - poručila je Lili i potom pomenula dvanaestogodišnjeg sina.

- To ne bih poželela nikome. Da dvanaestogodišnjem sinu moraš da kažeš da mu je otac u zatvoru. Bila je to najteža stvar koju sam uradila u životu. On nije shvatio šta se dešava, još uvek ne razume. Ima samo 12 godina. To mi slama srce, ali je od mene napravilo majku lavicu, jer mislim da smo kao porodica prošli kroz mnogo toga. Ne može da dočeka da poseti oca u zatvoru.


Na kraju je Lili otkrila i šta je poslednje rekla Borisu pred njegov odlazak u zatvor.

- Rekla sam mu: Vidimo se sledećeg vikenda, ako želiš, biće sve u redu. Onda sam mu poslala srce. Nravno, volela bih da ga posetim uskoro sa sinom.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR