Glas Javnosti

ZVEZDA NEĆE BITI SAMA! U Glazgov stižu Delije iz Londona, Nemačke, zapadne Evrope

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Očekuje se da će Crvena zvezda imati podršku 500 navijača.

Utakmica na "Ajbroksu" će početi u 21 čas, a očekuje se da na tribinama budu i najvatreniji navijači. Biće ih iz Engleske, zapadnoevropskih država, ali i iz Srbije.

Nema uobičajenog kolorita na ulicama Glazgova, tako tipičnog za evropske mečeve Crvene zvezde. Komplikovana procedura oko vize, smanjila je broj navijača srpskog šampiona na ulicama škotskog grada. Ali, imaće crveno-beli podršku na Ajbroks Parku.



Neko će reći da će Srbi biti kap u plavom moru fanova Rendžersa, međutim oni koji su stigli do Glazgova garantuju da će dati sve od sebe.

Najviše fanova Crvene zvezde stiglo je iz Londona. Tamo je prodato oko 300 ulaznica za boks gde će biti smešteni navijači Crvene zvezde.

Srpskom šampionu je pripalo 2.500 ulaznica, ali teško da će navijači Crvene zvezde dobaciti do tog broja. Trenutno na ulicama Glazgova vide se samo male grupice Srba. Uglavnom ljudi koji su stacionirani u Londonu.

Srbi iz Londona se mogu videti i po tipičnim pabovima za Glazgov. Neki čekaju karte kupljene u Londonu i već se raspituju kako će sve to izgledati u revanšu, odnosno da li je za Srbiju potreban PCR test.

Većinu Zvezdinog kopa činiće Srbi iz Hrvatske koji su spletom okolnosti životnu sreću našli na Ostrvu. Nije im bilo teško da iz okoline Mančestera potegnu vozom do Glazgova (a to je nekih tri sata) i da od sutra razmišljaju o poslu. Zvezda je to, fudbal je to, piše Mozzart sport.



„Samo napiši da smo Srbi iz Hrvatske. Sreli smo gospodina Terzića na ulicama Glazgova, pomogao nam je da dobijemo karte. Uzeo je telefon i rešio to… Verujemo u našeg zemljaka Borjana, dok smo živeli u Srbiji često nas je posećivao“.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR