Glas Javnosti

ZVEZDINO BOMBA POJAČANJE: Poklopile su se sve kockice, SAD IMAM PRAVI IZAZOV (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Stefan Marković prvi put je pričao za javnost nakon što je došao u KK Crvenu zvezdu mts.

Iskusni plejmejker i trofejni reprezentativac Srbije je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023.

Marković je u četvrtak uveče dočekan ovacijama u hali "Aleksandar Nikolić" prilikom prvog izlaska pred navijače crveno-belih.

I pored činjenice da je trofejnom reprezentativcu Crvena zvezda deseti klub u karijeri, igranje u crveno belom dresu za Stefana predstavlja poseban izazov ili kako je sam naveo "kockice su se konačno sklopile…".

"Drago mi je da sam napokon ovde. Poklopile su se sve stvari i u mom životu. Želja Crvene zvezde je uvek postojala, zahvalan sam na tom interesovanju, ali mislim prevashodno da sam sam prelomio i da sam u svojoj glavi doneo pravu odluku. Željan sam košarke, da se još dokazujem, da pomažem ekipi u bilo kom pravcu, šta trener bude očekivao od mene – da li kao plej, da li kao bilo šta", rekao je Marković.

Posle više od decenije se vratio u srpsku košarku.

"Dosta se promenilo za 11 godina, i u srpskoj košarci i u Beogradu. Drago mi je da je Zvezda tako dugo član Evrolige, da je konstantna, da ima kontinuitet, Dejo se vratio da nastavi ono što je radio u prvom mandatu. Dopada mi se stil košarke koji trener Radonjić forsira i jedan od faktora da dođem bila je i njegova filozofija igre".

Neće mu biti teško da se uklopi, pre svega jer je sa nekim igračima već bio saigrač tokom karijere...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR