Glas Javnosti

ZVEZDINO BOMBA POJAČANJE: Poklopile su se sve kockice, SAD IMAM PRAVI IZAZOV (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Stefan Marković prvi put je pričao za javnost nakon što je došao u KK Crvenu zvezdu mts.

Iskusni plejmejker i trofejni reprezentativac Srbije je sa crveno-belima potpisao ugovor do kraja sezone 2022/2023.

Marković je u četvrtak uveče dočekan ovacijama u hali "Aleksandar Nikolić" prilikom prvog izlaska pred navijače crveno-belih.

I pored činjenice da je trofejnom reprezentativcu Crvena zvezda deseti klub u karijeri, igranje u crveno belom dresu za Stefana predstavlja poseban izazov ili kako je sam naveo "kockice su se konačno sklopile…".

"Drago mi je da sam napokon ovde. Poklopile su se sve stvari i u mom životu. Želja Crvene zvezde je uvek postojala, zahvalan sam na tom interesovanju, ali mislim prevashodno da sam sam prelomio i da sam u svojoj glavi doneo pravu odluku. Željan sam košarke, da se još dokazujem, da pomažem ekipi u bilo kom pravcu, šta trener bude očekivao od mene – da li kao plej, da li kao bilo šta", rekao je Marković.

Posle više od decenije se vratio u srpsku košarku.

"Dosta se promenilo za 11 godina, i u srpskoj košarci i u Beogradu. Drago mi je da je Zvezda tako dugo član Evrolige, da je konstantna, da ima kontinuitet, Dejo se vratio da nastavi ono što je radio u prvom mandatu. Dopada mi se stil košarke koji trener Radonjić forsira i jedan od faktora da dođem bila je i njegova filozofija igre".

Neće mu biti teško da se uklopi, pre svega jer je sa nekim igračima već bio saigrač tokom karijere...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR