Glas Javnosti

ZVEZDA RAZBILA VALENSIJU I OSTALA U IGRI ZA TOP 8 EVROLIGE! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nada živi! Za Crvenu zvezdu ne postoji reč - predaja od Top 8.

Oni su rešeni da pobede sve do kraja! Valensija je bila relativno lak zalogaj! U Pioniru domaćin je slavio sa 92:73 u meču 31. kola Evrolige.

Crveno-belima su potrebe sve tri pobede do kraja Evrolige, ali i da se poklope brojni drugi rezultati. Teška misija, ali nada i dalje postoji.

Zvezda je kontrolisala meč od početka do kraja! Nije bilo toliko oscilacija u igri tima Duška Ivanovića, što sigurno raduje iskusnog stručnjaka. Dosta raspoloženih igrača dalo je Zvezdi širinu u napadu, a odbrana je bila na momente jako dobra.

Petrušev je odigrao sjajan meč! Vildoza je bio odličan u šutu, ali je zato u drugoj četvrtini gubio lopte na potpuno netipičan način za njega. Doduše, na kraju je imao i sedam asistencija.



Kampaco je igrao, kao i uvek, maestralno. Sve to kad se sabere bilo je potpuno dovoljno za izuzetno važnu pobedu.

Inače, turski arbitar Šehar nastavio je da pravi cirkus u Beogradu. Prvo na meču Partizan - Barselona, a zatim i na utakmici Zvezde i Valensije. Neke potpuno neverovatne odluke doneo je ovaj čovek koji kao da ne poznaje prava košarke. Faul na šutu nisu slobodna bacanja - to je tumačnje "nove" košarke koju servira ovaj Turčin.

Utakmici u krcatom Pioniru prisustvovao je i Novak Đoković, koji je dobio ovacije navijača.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Petrušev sa 20, Dobrić je postigao 16, Kampaco 15, Bentil 10, a Vildoza 9 poena.

U narednom kolu Crvena zvezda u petak gostuje Asvelu. Crveno-beli su trenutno na skoru 14 pobeda uz 17 poraza.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR