Glas Javnosti

ZVEZDA NEMOĆNA PROTIV ALBE! Novi bolan poraz u Evroligi

Košarka
Autor: Glas javnosti

CRVENA Zvezda nije uspela da ostvari treću pobedu u Evroligi: Alba je trijumfovala u Beogradu sa 63:75 i crveno-belima pokvarila učinak na 2-3, koliko sada ima i berlinski tim.

Nije početak utakmice naslućivao ovakav razvoj situacije pošto su crveno-beli igraliodličnu odbranu, imali i nekoliko prilika da se odlepe na više od 6:2, kada je Luk Sikma pogodio za tri poena i primakao goste na poen minusa.

Od tog momenta crveno-beli su stali, Alba preuzela vođstvo košem Tamira Blata na 23 sekunde pre kraja prve četvrtine i više se nije osvrtala.

To vođstvo su bez većih poteškoća uspeli da sačuvaju i u nastavku meča, uprkos povremenim dobrim periodima Zvezde koja je preko Voltersa, Luke Mitrovića i Ognjena Kuzmića pretila, ali su ti momenti bili tek na mahove, dok su gosti odgovarali momentalno najčešće pogođenim trojkama.

Na kraju, najlošija partija crveno-belih ne samo u napadu već i u odbrani okončana je šestim vezanim porazom od nemačkog tima, pa Radonjićevi puleni nakon pet kola imaju skor 2-3, koliko i Alba.

Kod Zvezde najefikasniji su bili Kuzmić sa 16 i Volters sa 13, dok je Maodo Lo predvodio Albu sa 17 poena.

(Glas javnosti/Nova)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR