Glas Javnosti

ZVEZDA ISTRČAVA NA TEREN: Evo ko je na raspolaganju pred meč sa Asvelom

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener košarkaša Crvene Zvezde Dejan Radonjić izjavio je da je period mirovanja imao uticaja na sastav i otkrio kakvo je zdravstveno stanje pred meč sa Asvelom.

Košarkaši Crvene Zvezde vraćaju se obavezama u Evroligi nakon što su zbog zaraze koronavirusom morali da naprave veliku pauzu, pa će u petak igrati sa ekipom Asvela. Trener Dejan Radonjić je istakao da je pauza značajno uticala na sastav. 

- Imali smo situaciju koja je dovela do pauze koja je dosta duga. Znate i sami da smo imali problema sa koronom i da smo iz tog razloga jedno vreme bili van trenažnog procesa. Kao što znate i pre tog poslednjeg meča 2. januara Kalinić je bio pozitivan. Ta pauza koja je bila jeste izolacija sa strogim mirovanjem, tako da smo morali polako da se vratimo nazad - rekao je Radonjić, a preneo Telegraf.
Dobra vest je da će svi igrači biti raspolođivi na terenu.

- Što se tiče zdravstvenog stanja, to je dobro. Izašli su svi iz korone. Oni koji su imali povrede, oni su sanirane. Naša situacija je da idemo korak po korak i vidimo šta možemo u ovom trenutku - zaključio je trener crveno-belih.

BONUS VIDEO Legendarni srpski policajac provalio šta se krije iza rafala ispaljenih na Đokovića

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR