Glas Javnosti

ZVEZDA DEMOLIRALA RADNIČKI! Do polufinala sa 18 trojki i +44 (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca rezultatom 103:59 u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

Crvena zveza započela je odbranu kupa sigurnom, ubedljivom igrom i sa mnogo autoriteta, kako i doliči ekipi koja je u Niš došla sa ambicijom da se kući vrati isključivo sa peharom u rukama - 103:59 (28:13, 29:11, 24:22, 22:13).



Zvezda je bila apsolutni favorit na ovoj utakmici i odmah je svima stavila do znanja da iznenađenja neće biti, a početak meča je obeležio plejmejker crveno-belih Stefan Marković.

Marković je za nekoliko minuta ubacio tri trojke, plus imao i asistenciju i svi poeni Zvezde postignuti su njegovom zaslugom.




Zvezda je imala šestoricu dvocifrenih igrača. Najefikasniji bio je Nikola Ivanović sa 17 poena (4/6 za tri), uz šest asistencija. Stefan Marković dopisao je 16 poena – 11 posle prve četvrtine – i pet asistencija. Po 11 poena imali su Ostin Holins i Branko Lazić. Kod Kragujevčana 17 poena uz sedam skokova i pet asistencija imao je nekadašnji centar večitih rivala i srebrni reprezentativac Raško Katić. Marko Đerasimović dopisao je 15 poena i samo je još on premašio dvocifrenu granicu.

BONUS VIDEO



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR