Glas Javnosti

Stanija kupila stan u Majamiju: Pokazala kakav pogled ima

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Starleta pokazala pogled od koga zastaje dah, svi se pitaju samo jedno

Stanija Dobrojević, kontraverzna starleta i bivša rijaliti učesnica "Zadruge", uživa u svili i kadifi, a definitivno sve zanima njen privatni život koji se godinama nalazi, pod lupom javnosti.

Dobrojevićeva godinama unazad živi na relaciji Florida-Ruma, a nedavno se našla u centru skandala, zbog svog emotivnog odnosa sa Asminom Durdžićem, koji na svakodnevnom nivou ne prestaje da šokira novim tvrdnjama koje iznosi u javnost, a tiču se bivše "supruge" Aneli Ahmić i njene sestre Site.

Stanija svoj emotivni život u poslednje vreme krije vešto kao "zmija noge", ali mogli smo nedavno da vidimo da uživa u šopingu i romantičnoj večeri u dvoje, sa misterioznim muškarcem.

Starleta je sada pokazala pogled iz svog novog stana, a mnoge je očarao pogled na Majami noću, a sudeći po fotografiji, radi se o strogom centru grada, pa samo možemo da nagađamo koliko košta zakup stana na ovako luksuznoj desitnaciji.


Fozo:instagram

Komentari su se samo nizali, a jedan od komentara bio je : "Ko bre ima pare za sam centar u Majamiju?, "Ovo može samo Stanija poštenim radom", "Otplatila si ga već", "Srećno..."

Podsetimo, pre nekoliko godina Stanija je otkrila da je prvi put kada je otputovala u Majami radila u prodavnici suvenira, iako nije tečno govorila engleski:


- Za jedno leto sam zaradila 6.000 dolara. Vratila sam mami sve do dinara i ostalo mi je dovoljno novca za fakultet. Kada sam otišla sledeće godine, počela sam da taj zarađen novac ulažem na berzi. Sve kolege sa mog fakulteta su radile isto i zarađivali su duplo više, a ja sam sve izgubila. Celo leto sam rintala po ceo dan, radila sam dva posla i sve što sam zaradila, izgubila sam. Moji prijatelji i dan-danas tako zarađuju, ali ja imam strah i nikad ne bih više uložila ni dinar - rekla je jednom prilikom starleta.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR