Glas Javnosti

POLICIJA PROVALILA U KUĆU SLAVNOG REPERA: Izvršena racija

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Optužen za brojne radnje

Hip-hop zvezdu, Šona Kombsa, bivša devojka optužila je za silovanje i fizičko nasilje, što je samo otvorilo "pandorinu kutiju".


Od tada se suočava sa sve većim brojem tužbi i optužbama za se*sualno zlostavljanje i od strane drugih devojaka
, a pominje se i trgovina ljudima.

U kućama slavnog repera u Los Anđelesu i Majamiju izvršena je racija, a kako prenosi "Daily Mail", Didija nigde nisu pronašli.


Kako još prenose, na mestu su zateklji dva muškarca, za koje se veruje da su njegovi sinovi, kojima su stavljene lisice.

Jedna osoba, za koju takođe ističu da se veruje da je Didijev sin, je potom i priveden.

Istragu vode savezni agenti iz Njujorka, gde je bivša devojka podnela tužbu protiv Kombsa na saveznom sudu u novembru optužujući ga za učestvovanje u trgovini ljudima u svrhu seksualne eksploatacije. 


Kombs (54) tvrdi da je nevin
 i da je pozadini takvih tužbi želja da se dođe do "novca na brzaka".

Televizijske stanice u Los Anđelesu objavile su snimak iz vazduha koji prikazuje savezne agente kako pretresaju Kombsovo raskošno imanje u otmenoj gradskoj četvrti Holmbi Hils.


Mediji su preneli da je nekoliko ljudi privedeno, ali nije jasno da li je iko uhapšen.

Lokalni mediji preneli su da su savezne vlasti takođe izvršile pretres u kući rep mogula u Majamiju. Rojtersov snimak pokazuje policajce kako ulaze i izlaze s njegovog poseda na Star Ajlendu u Majami Biču, a vide se agenti kako iznose kutiju s materijalom iz kuće. Nije poznato gde se Kombs nalazio tokom pretresa.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR