Glas Javnosti

JELENA ROZGA O SVOJOJ BORBI SA BOLEŠĆU: "Nažalost, dobila sam dijagnozu..."

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Jelena Rozga iako ima 46 godina izgleda bar 10 godina mlađe, te se mnogima čini kao da uopšte ne stari.

Pored dobre genetike, za njen izgled zadužen je i pevačicin šarm i mladalačka energija. Međutim, malo ko zna da se Jelena već 17 godina bori sa zdravstvenim problemom.
Naime, ona je dugo krila, ali je jednom prilikom otkrila da ima problem sa štitnom žlezdom, što joj je zadalo mnogo muka kada je reč o njenom zdravlju.
- Pred kraj 2006. godine osetila sam promene na svom telu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život menja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je Rozga za i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.


Ona je na jednom događaju otkrila da uglavnom sve drži pod kontrolom, međutim, nedavno joj je pozlilo.
- Nešto mi sa štitnom žlezdom poslednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znam da se probudim jako natečena, puno mi znače komplimenti. Imam dobrih i loših dana, promenjena mi je terapija. Ja nisam osoba koja paniči, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dese treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osećam najbolje - rekla je Rozga.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR