Glas Javnosti

VIDEO KOJI JE UĆUTKAO HEJTERE Div iz SRBIJE srušio američke bebice

Košarka
Autor: Glas javnosti

Boban Marjanović nije samo gorostas iz Boljevaca već i noćna mora NBA lige, iako je u Teksasu njegov Dalas Maveriks neočekivano lako izgubio od Nju Orleansa sa 107:91.

Sjajno šansu tako je iskoristio srpski centar. Nije tajna da je 222 centimetara visoki gorostas iz Boljevca jedna od najproduktivnijih igrača NBA lige u odnosu na minute koje odigra. I dok bi u nekim drugim timovima imao i znatno veći broj minuta u Dalasu je morao da se pomiri sa sudbinom samo jednog igrača uloge.

Ipak, uprkos tome (ili i zbog toga) Marjanović je jedan od najomiljenijih igrača u čitavoj NBA ligi. Tako navijači objavljuju video snimke na kojima samo piše „Retvitujte ako volite Bobana“.
U toj defanzivnoj situaciji Marjanović nije imao neku spektakularnu intervenciju osim što je izbio loptu.

Centar je na parketu proveo sedam minuta i to mu je bilo dovoljno da upiše četiri poena (2/4 iz igre) uz jedan skok i jednu blokadu. Ipak, iako ovog puta nije postigao nijednu trojku, uspeo je da podigne navijače na noge.

Marjanović je još jednom silovito zakucao, potpuno privukao obruč ka sebi, a ta fotografija je idealna za poster.

Jedan korisnik je napisao: Ne mogu da podnesem ovu franšizu, ali Boban…

Da sve bude utoliko čudnije Pelikansi su uspeli da slave protiv Dalasa samo dva dana nakon što je Dalas slavio na gostovanju kod njih sa 32 poena prednosti.

Pelikansi nisu uspeli da pogode prvih osam šuteva (ubacili 2 od 20), pre nego što su došli do serije 13 od 19 šuteva u trećoj deonici. Nakon poluvremena su Pelikansi nadigrali Dalas sa 63:43.

Dončić je još jednom bio najbolji u Dalasu sa 21 poenom, 10 skokova i sedam asistencija, ali je imao užasno loš šut i zigre. Postigao je tek sedam od 20 šuteva, pa Dalas nije imao šansu da napravi preokret.

Najjefikasniji u Nju Orleansu bio je Brendon Ingram sa 24 poena, osam skokova i 12 asistencija, a pratili su ga Jonas Valančijunas sa 14 poena, Grejham i Džons sa 13.

Ovo su kompletni rezultati odigranih NBA utakmica: Indijana - Majami 104:113, Vašington - Klivlend 101:116, Atlanta - Filadelfija 96:98, Bruklin - Minesota 110:105, Hjuston - Orlando 118:116, Dalas - Nju Orleans 91:107, Juta - Boston 137:130, Golden Stejt - Finiks 118:96 i LA Lejkers - LA Klipers 115:119. Danas u 19 igraju Njujork - Denver.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR