Glas Javnosti

Pipenova bivša u vezi sa 16 godina mlađim Džordanovim sinom

Svet
Autor: Glas javnosti

Larsa Pipen, bivša supruga poznatog košarkaša Čikaga Skotija Pipena sada je u centru pažnje zbog svoje veze sa Markusom Džordanom, sinom legendarnog Majkla Džordana. Iako je Markus 16 godina mlađi od nje, Larsa očigledno uživa u svojoj romansi i ne obazire se na period kada je bila u braku sa poznatim košarkašem.

Tokom gostovanja u podkastu "Whine Down with Jana Kramer," Larsa je progovorila o svom odnosu sa slavnim ocem svog trenutnog dečka. 

Rekla je da nije provodila vreme sa Majklom Džordanom i da shvata da je to za njih obojicu možda nezgodno. 

- Osećam se kao da je to verovatno nezgodno za njih, za mog bivšeg i Majkla, ali shvatam. Nisam luda. Razumem da je za njih drugačije. Nisam bila deo cele te dinastije Bulsa. Bila sam u školi - izjavila je Larsa, otkrivši da se upoznala sa Skotijem pre nego što je završila fakultet, i da nije bila bliska sa Majklom Džordanom. 



Takođe, odbacila je spekulacije koje povezuju njenu vezu sa Markusom sa željom za osvetom prema njenom bivšem mužu.

- Mislim da mnogi ljudi žele da preokrenu pričui kažu: O, ona je to uradila da bi išla u inat svom bivšem, a to uopšte nije tako.

 Uprkos svim komentarima i pretpostavkama, Larsa naglašava da je veza sa Markusom iskrena i da ne želi da se uvuče u priče o prošlosti. Njen fokus je na sadašnjosti i sreći koju pronalazi u svom odnosu sa mladim Džordanom.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR