Glas Javnosti

Vembanjama posle blamaže popravio utisak (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Ako je na debiju pre nekoliko dana bio očajan, prvi pik na draftu, francuski košarkaš Viktor Vembanjama popravio je noćas utisak na meču između San Antonija i Portlanda u kome je njegov tim poražen sa 90:85.

Mladi Francuz se toliko izblamirao na debiju pre dva dana, da su svi jedva čekali da vide šta će uraditi na drugom meču. Sparsi su izgubili od Bljezersa, ali je Vembanjama odgirao sjajan meč.

Francuz je za 27 minuta na parketu zabeležio čak 27 poena i 12 skokova, čime je bio daleko najbolji igrača u svom timu. Vembanjama je postao i prvi igrač u poslednjih šest godina ovog takmičenja sa takvim učinkom.





Imao je tri blokade i pokazao da je debi u porazu od Hornetsa kada je šutirao 2/13 iz igre ipak bio samo loš dan i verovatno posledica treme.





Zapaženu rolu u noći za nama imao je košarkaš Partizana Tristan Vukčević koji je doprineo trijumfu Vašingtona protiv Bostona od 103:98.

Tristan je ponovo bio starter, na parketu je proveo nešto manje od 23 minuta, ali sasvim dovoljno da se istakne i nametne.



Vukčević je ubacio 14 poena, dodao je osam skokova i jednu asistenciju, dok je ponovo imao nešto lošiji šut za tri poena, jer je od pet pokušaja pogodio tek jedan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR