Glas Javnosti

USTAŠE SPREMAJUI PAKAO KOŠARKAŠIMA CRVENE ZVEZDE: Utakmica će se igrati pred publikom! POGLEDAJTE SLIKE POVREĐENIH SRBA!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Posle divljačkog napada na delegaciju Crvene zvezde Meridianbet i novinare iz Beograda u Zadru oglasili su se i navijači hrvatskog kluba.

Kako je najavljeno, utakmica će biti odigrana u prisustvu publike, a po svemu sudeći, Crvena zvezda će pristati na ovaj sramni uslov za odigravanje utakmice!

Na Fejsbuk stranci "KK Zadar Fans" pozvali su Zadrane da ispune dvoranu "Krešimir Ćosić" do poslednjeg mesta i prirede paklenu atmosferu gostima iz Beograda. U objavi navode da očekuju pobedu za "zelenim stolom" ukoliko igrači Zvezde ne izađu danas na teren.


Teško povređeni član Zvezdine delegacije (Foto: Jutjub)

"Još je ostalo 2.861 ulaznica u prodaji. Krešin dom bit će krcat! 9.000 navijača u paklenoj atmosferi dočekuje Crvenu zvezdu koja se trese pod nogama! Ako igrači Zvezde ne izađe na parket očekujemo registrovanje utakmice 30:0 u korist Zadra. Prodaja preostalih karata počinje ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik", navodi se u objavi navijača Zadra.


Još u sredu navijačka grupa "Tornado" na ovoj stranici objavila je saopštenje u kom poziva Zadrane da prirede paklen doček crveno-belima iz Beograda.

"Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije.

 

Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijski odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige", poručili su navijači Zadra.



Podsetimo, u dva odvojena incidenta u Zadru bez razloga napadnut je član Upravnog odbora Crvene zvezde i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom kluba doputovala iz Barselone. Zvezda je zatražila reakciju nadležnih i da se predstojeća utakmica protiv Zadra u ABA ligi odigra bez publike.

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da su se napadi na člana UO, prijatelja kluba i dva člana novinarske ekipe dogodili "bez ikakvog razloga i da su svi oni u napadu brojnih maskiranih huligana pretučeni i povređeni".

Glasj javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR