Glas Javnosti

U ŽESTOKOM RITMU! Radonjić: Uvek je dobro igrati protiv PARTIZANA

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u žestokom ritmu dočekuje utakmicu protiv Partizana u ABA ligi i da će se truditi da dobro odigra, pošto je uvek važno dobro igrati protiv crno-belih.

"Prvi derbi u ovoj sezoni. Svi jako dobro znamo šta nose utakmice Crvene zvezde i Partizana. Utakmice protiv Partizana imaju svoju specifičnost. Bez obzira što je tek početak sezone i što se u novembru ne igraju najvažniji mečevi, uvek je bitno dobro igrati protiv Partizana", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaši Zvezde igraju u nedelju od 19 časova kao domaćini u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Partizana, utakmicu osmog kola ABA lige.

Partizan je u regionalnom takmičenju ostvario svih sedam pobeda, a Zvezda ima pobedu manje.

"Partizan je u ovom trenutku bez poraza i prvi je na tabeli. Mi dočekujemo ovu utakmicu u žestokom ritmu u kome igramo naše mečeve i nakon velike potrošnje nakon utakmice sa Asvelom, koja je proizvela da je više igrača izašlo iz nje sa posledicama. Pokušali smo da iskoristimo ovo vreme na najbolji način da se oporavimo, budemo što spremniji i odigramo dobar meč u nedelju", naveo je Radonjić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR