Glas Javnosti

Trinkijeri ima samo reči hvale za trenera crno-belih

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trinkijeri hvalio Obradovića koji je uzvratio

Trener Žalgirisa Andrea Trinkijeri je u najavi evroligaške utakmice sa Partizanom pohvalno pričao o protivniku, a "dužan" nije ostao ni Željko Obradović.


- Žalgiris krasi i to što su najbolji tim u Evroligi kada je u pitanju procenat šuta za tri poena. Još jedna stvar koja je bitna za nas i za njih jeste da su ovo dva tima protiv kojih se najviše faulova sudi u Evroligi - rekao je Obradović uoči meča 23. kola Evrolige.

Košarkaši Partizana dočekaće sutra od 20.30 časova u Štark areni ekipu Žalgirisa.


- Ono što je veoma važnu za ovu utakmicu jeste da će oni imati tri igrača koji nisu igrali prethodni međusobni meč. To su Lekavičijus, Butkevičijus i Manek. Dolaskom Andree Trinkijerija na klupu Žalgirisa promenila se jedna stvar, a to je da su dobili na agresivnosti i da u poslednje tri utakmice imaju skoro tri ukradene lopte više u proseku.

foto:društvena mreža X

Takođe, krasi ih i to što su najbolji tim u Evroligi kada je u pitanju procenat šuta za tri poena. Još jedna stvar koja je bitna za nas i za njih jeste da su ovo dva tima protiv kojih se najviše faulova sudi u Evroligi - dodao je strateg Partizana koji ima razloga za zadovoljstvo. 


- Imali smo dva dobra treninga i nadam se da će iz tih dobrih treninga doći odličan rezultat sutra protiv Žalgirisa. Svi su zdravi, jedino je Tristan Vukčević imao malih problema sa kolenom, ali je na kraju trenirao - istakao je Obradović.

Crno-beli se trenutno nalaze na 11. mestu na tabeli Evrolige sa po 11 pobeda i poraza. Žalgiris je 16. na tabeli sa osam trijumfa i 14 poraza.


Glas javnosti/D03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR