Glas Javnosti

Trener Reala sa poštovanjem govorio o ekipi Partizana

Košarka
Autor: Glas javnosti

Trener košarkaša Real Madrida, Ćus Mateo, govorio je sa mnogo respekta o ekipi Partizana, koja će biti rival njegovom timu u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Crno-beli su se kao šestoplasirani tim u ligaškom delu elitnog takmičenja ukrstili sa trećeplasiranim Realom, koji je pre samo dve nedelje pao u grotlu Arene u jednom od odlučujućih mečeva za plasman beogradskog tima u Top 8.

Ekipa Željka Obradovića srušila je tada “kraljevski klub” rezultatom 104:90 i revanširala im se za poraz iz prvog dela sezone kada je španski tim slavio u Madridu sa 105:95.

Partizan je u tokom poslednjih 21 utakmice ostvario čak 16 pobeda i jedan je od timova u najboljoj formi na kontinentu, a toga je svestan i trener Reala Ćus Mateo.


- Veoma su težak rival koji igra sve bolje – mnogo intenziteta, ali i mnogo kvalitetnih igrača. Svaki rival bi bio težak. Imamo prednost domaćeg terena i sada je vreme da iskoristimo to za šta smo se naporno borili. Sada je trenutak istine, ali prethodno bih ipak da se usredsredim na tri utakmice koje nam predstoje do plej-ofa rekao je Mateo.

Dobre besti za Real svakako su povratak u tim Serhija Ljulja i Najdžela Vilijams-Gosa u tim, nakon dužeg odsustva zbog povreda.

- Iskoristićemo naredne tri utakmice da vidimo kako se Najdžel i Serhio osećaju, kakvi su na terenu, pa ćemo posle toga doneti odluke. Obojica su trenirali ove nedelje- zaključio je Mateo.

Prvi meč između Reala i Partizana na program je 25. aprila u Madridu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR