Glas Javnosti

TRENER MAJAMIJA: Denver nas je ugurao u reket, a Jokić i Marej su neverovatan tandem

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Majamija ponovo kaskaju za Denverom u velikom finalu NBA lige, pošto su posle prve izgubili i treću utakmicu sa Deneverom - 94:109, a trener Erik Spolstra u razgovoru sa NBA TV locirao je uzroke poraza u noći između srede i četvrtka po srednjeevropskom vremenu.

U analizi dešavanja na domaćem parketu krenuo je od još jedne impresivne partije Nikole Jokića i sjajne podrške koju je dvostruki MVP najjače košarkaške lige na svetu imao od Džamala Mareja. 

"U finalu jednostavno morate da očekujete igrače sa elitnim talentom, a Jokić i Marej to jesu. Neverovatan su tandem i sjajno odgovaraju jedan drugome. Jedan od njih može postići poene na razne načine, a drugi može uključi ceo tim u utakmicu", istakao je Spolstra. 


Prema njegovim rečima, Majami je pao i na fizičkom planu, u odnosu na tim iz Kolorada. 

"Oni su nas prosto ugurali u reket. Nisu ni morali da šutiraju trojke i da šire teren. Fizički smo potučeni, izgubili smo lopte koje su 50:50, lopte u vazduhu, lopte na parketu. A kada gubimo te stvari, onda gubimo i naš timski identitet. To onda utiče na ostatak utakmice. Nije ovo nikakav izgovor. Već smo više puta pokazali da možemo da pobeđujemo na različite načine", zaključio je Spolstra.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR