Glas Javnosti

TO BI MU BIO JEDAN OD NAJSPEKTAKULARNIJIH POENA U KARIJERI! Srbin besan kao ris: Zašto ste mi poništili trojku sa pola terena?! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović nije blistao u pobedi Attlante protiv Bruklin netsa, ali je posle utakmice imao šta da kaže o suđenju.

Bogdanu je, naime, poništena trojka sa centra u finišu utakmice. Bio bi to jedan od spektakularnijih koševa Srbina u karijeri, a popravio bi i njegov katastrofalan učinak za tri na ovom meču (nula od šest).

Zbog ove situacije srpski košarkaš se oglasio na društvenim mrežama i javno zatražio pojašnjenje od sudija zbog čega trojka nije bila priznata, iako je svestan da komentarisanje suđenja na ovaj način može da izazove suspenziju u NBA.

- Zašto ta trojka nije važila? Tražim objašnjenje - zapitao je na Tviteru srpski košarkaš sudijsku organizaciju NBA lige koju je označio u tvitu.


A celu pometnju izazvao je očajan šut za tri Hertera neposredno pre Bogdanovog pogotka. Nije jasno da li je saigrač našeg asa promašio sve ili je lopta ipak zakačila obruč, a to izgleda ni zapisnički sto nije video najbolje.

Nakon promašaja Hertera, kada lopta na prvi pogled nije dirala obruč, ostalo je oko pet sekundi za ostatak napada Hoksa i zbog greške u satu nije se moglo utvrditi da li je Srbin izbacio loptu na vreme, pišu Novosti.



- U mojim očima ovo se računa - napisao je jedan utučeni fan Bogdana Bogdanovića.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Пеђа u 03.04.2022 18:09:18 h
     0 
Зато што си лопту ухватио док ти је једна нога била у одбрамбеној половини терена.