Glas Javnosti

TEODOSIĆ DOLAZI U ZVEZDU?

Košarka
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić (36) mogao bi da postane novi član Crvene zvezde, saopštili su brojni domaći i svetski mediji.

Teodosić, koji je poznat kao navijač kluba sa Malog Kalemegdana i ranije je dovođen u vezu za Zvezdom i to pre četiri sezone kada se vratio iz NBA lige. Međutim, tada ga je put naveo u Virtus, gde mu je nedavno istakao četvrotodišnji ugovor. Prema pisanjima domaćih, ali i italijanskih i grčkih medija, Teodosić je sada odlučio da promeni sredinu i da najzad obuče dres Crvene zvezde, čiji su čelnici navodno dogovorili sve uslove saradnje sa iskusnim plejmejkerom.



U prilog ovim informacijama, koji će bez sumnje obradovati sve navijače beogradskog kluba, ide podatak da je Teodosić sa  36 godina na zalasku karijere, pa je donekle i za očekivati da će istu okončati u voljenom timu, gde je oduvek pokazivao interesovanje da zaigra. Kako se navodi u Zvezdi će imati ulogu pomoćnog organizatora igre, s obzirom na godine, a sa srpskim klubom potpisaće jednogodišnji ugovor sa ocpijom produžetka saradnje na još jednu sezonu.

Tokom blistave karijere nastupao je za Olimpijakos, CSKA iz Moskve, Kliperse i Virtus i FMP. Evroligu je osvojio 2016. godine u dresu moskovskog tima, dok je kao član Olimpijakosa postao MVP takmičenja 2010.

Sa reprezentacijom ima srebrne medalje sa Olimpijskih igara, kao i Svetskog i Evropskog prvenstva.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR