Glas Javnosti

SVET PRIZNAJE: ONI SU NAJLUĐI! Kad Delije i Grobari ZAGRME ledi se krv u žilama! Pogledajte ovo: SAMO ŠTO NE SRUŠE ARENU I PIONIR (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Navijači Crvene zvezde i Partizana su ekstra poznati u svetskim razmerama po svom temperamentu, posebno na fudbalskim ili košarkaškim utakmicama.

Često se prave top liste po Evropi koje pokazuju čiji navijači su najluđi, pardon najvatreniji, i nećete posumnjati da su gotovo u svakoj „Delije“ i „Grobari“ u samom vrhu.

Ovog puta ćemo se posvetiti samo košarci. Evroligaške utakmice Crvene zvezde u Areni, a posebnu u Pioniru su sa visokom decibelažom, posebno su „Delije“ grlate dok se intonira evroligaška himna, koja se i ne čuje od zvižduka, a sve datira od ubistva navijača Marka Ivkovića 2014. godine u Istanbulu (navijač Galatasaraja ga usmrtio nožem) kada su i crveno-beli kažnjeni sa turskim klubom.

O podršci kada se igraju evroligaške utakmice, a posebno derbiji u ABA, KLS ligi i Kupu Koraća ne treba diskutovati.

Partizan poslednjih sezona igra u Evrokupu i to u Areni. Što se atmosfere tiče, na istom su nivou, kao  momci sa crveno-bele strane, kao i Zvezdaši svoj klub, tako i Partizanovci vole svoj klub do koske.

Ovo su detalji samo nekih ludih žurki koje su pravili navijači Crvene zvezde i Partizana u Areni i Pioniru, koje je na jutjubu kolažno napravio jedan engleski navijač.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR