Glas Javnosti

STIŽE ZAMENA ZA NOKA: Zvezda pronašla centra, Amerikanac kog je Partizan želeo neočekivano potpisao dvogodišnji ugovor! (VIDEO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Od odlaska Lendrija Noka iz redova Crvene zvezde navijače je brinulo ko će uz Ognjena Kuzmića biti opcija u reketu, pogotovo zbog zatišja od nekoliko dana, a onda je večeras odjeknulo da su crveno-beli pronašli centra, a izbor je pao na bivšeg košarkaša Finiks Sansa i Majami Hita, Emanuela Terija.

Teri ima 24 godine, rođen je u Birmingemu, u američkoj državi Alabama. Pre dve godine izašao je na draft, ali nije bio izabran, nakon čega je zaradio desetodnevne ugovore sa Finiks Sansima i Majami Hitom, a u međuvremenu je nastupao i za Sijuks Fols Skajfors. 

U Evropi je nosio dres Banvita (sad poznatog pod imenom Bandira), a 1. marta je potpisao ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima do kraja sezone koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa.  

On je sa Zvezdom potpisao dvogodišnji ugovor. Pokriva pozicije četiri i pet, a odlikuje ga sjajna skočnost i dobra završnica u reketu, ali i velika energija i srčanost koju donosi na svakoj utakmici. U ovom prelaznom roku dovođen je u vezu sa Albom iz Berlina, Bajernom iz Minhena, a u jednom momentu dovođen je u vezu i sa Partizanom!

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR