Glas Javnosti

STIŽE PRINOVA: Trudna košarkašica ANA DABOVIĆ!

Košarka
Autor: Glas javnosti

Ana Dabović i njen spurug Ilija Mustur, sledeće godine postaće roditelji, budući da je košarkašica u drugom stanju.

Kako saznajemo, lepe vesti podelili su samo sa članovima najuže porodice.

- Neizmerno su se obradovali kada su saznali da će uskoro proširiti porodicu. Presrećni su i ushićeni, a Ana se odlično oseća. Nedavno su malo putovali po Evropi, obišli su Španiju i Francusku, a trenutno su u Monpeljeu, gde on već dugi niz godina niže profesionalne uspehe. Kad god nema treninge i utakmice, Ilija se maksimalno trudi da olakša trudnoću svojoj izabranici i zaista uživaju u ovom periodu – kaže izvor za kurir.rs.

Pozvali smo košarkašicu i uputili joj čestitke i najlepše želje. Ana nam se ljubazno zahvalila i rekla da još uvek ne bi ništa komentarisala, što je i razumljivo budući da je u pitanju rana trudnoća.

Podsetimo, košarkašica i vaterpolista su u junu ove godine izgovorili „da“ na svadbenoj ceremoniji u Herceg Novom. Kumovi , najbliži prijatelji i porodica veselili su se danima u gradu iz kojeg su i Ana i Ilija i za koji su jako vezani.

Košarkašica je više puta u prošlosti isticala da jedva čeka da bude majka i sada će im se ta želja i ostvariti. Mi im od srca čestitamo!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR