Glas Javnosti

SRAMOTA! Varvari vređali legende kluba RADONJIĆA I IVANOVIĆA, a vrhunac je UŽASAN TRANSPARENT (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Crvena zvezda i posle 167. večitog derbija ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan i ako ne bude bilo neprijatnih iznenađenja do kraja šampionata blizu je cilja - odbrane titule.

Na terenu je bilo uzbudljivo, van njega mirnije nego obično, ali će meč ostati upamćen po velikoj sramoti organizovanih navijača Budućnosti, "Varvara".

Poznato je da je rivalstvo Zvezde i Budućnosti veliko poslednjih godina, zna se i da je jako često prelazilo granice sporta, pogotovo u dve finalne serije, ali su sada "Varvari" otišli još jedan korak dalje preko prihvatljivog u sportu.


Oni su ponovo udarili na svoje legende – Dejana Radonjića i Nikolu Ivanovića.

Radonjić je kao igrač osvojio tri titule SRJ sa Podgoričanima, jedan kup te zemlje i sedam crnogorskih titula. Ivanović je osvojio AdmiralBet ABA ligu 2018. sa Budućnosti, što je najveći trofej kluba u 21. veku, zatim šest nacionalnih prvenstava i sedam kupova.


Ništa to više ne znači "Varvarima" po dolasku u Zvezdu. Radonjić je među crveno-belima postao najtrofejniji trener tog kluba i jedna od najvećih legendi kluba sa Malog Kalemegdana, ali podgorički navijači su posebno besni na Ivanovića.

On je prošlog leta prešao u Zvezdu, zbog čega su ga "Varvari" zvali "izdajnikom", prekrečili njegov mural na zgradi u kojoj je odrastao, vređali su ga i pretili mu kad god je igrao za reprezentaciju. O društvenim mrežama da ne pričamo, piše 24sedam.

Ni to nije bilo dosta. "Varvari" su večeras u Podgorici sve vreme vređali Radonjića i Ivanovića, a onda su istakli sramni transparent, na kome su njih dvojica stavljeni u vulgarni kontekst sa predsednikom Zvezde, Nebojšom Čovićem.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR