Glas Javnosti

VELIČANSTVENI ŠAMPIONI NA JEDNOM MESTU : Suze Đokovića na balkonu, Simanić se umalo rasplakao (FOTO)

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši su dočekani pred skupinom ispred Gradske skupštine sa procenom oko 10-15 hiljada ljudi pred balkonom.

Novak se rasplakao pred skupinom ispred njega koja je jako skandirala!
Neverovatne scene u Beogradu. Publika skandira "Nole mi te volimo"


Avramović istakao posebno Borišu

"Veliko poštovanje za sve vas. Velika čast i ponos je bila igrati za Srbiju i konačno vidimo plodove svega što smo radili. Hvala vam od srca, sve vas volimo i ne mogu da ne pomenem momka koji je sve nas ujedinio (Boriša Simanić). On je dao Srbiji mnogo više nego što je iko od nas. Slava Bogu", istakao je Avramović.

Glas javnosti

Kratak govor Bogdanovića 

"Hvala predsedniku i ljudima što su nas dočekali u ovolikom broju. Ja nisam neki govornik i tu sam da radim svoj posao, a mi smo to doživeli tamo i eto sjajna grupa i možda najbolja sa kojima sam sarađivao i čast mi je bila kao kapitenu da ih predvodim. Samo mi znamo kroz šta smo prošli i hvala vam što ste bili deo toga i mali poklon ovom priliko", rekao je Bogdanović i predsedniku uručio loptu.

Govor Pešića pred velikim brojem ljudi

"Dobro veče svima, lepo vas je ovako videti i počastvovani smo da ste došli stvarno u velikom broju, pa se pitam da li smo stvarno zaslužili. Jednu stvar želim da kažem, pošto vi niste osetili, a mi u Manili jesmo. Osetili smo svu vašu podršku jer ste bili uz nas. Hvala vam puno, živela Srbija", rekao je Pešić.

Najpre su izašli rukovodioci Košarkaškog saveza Srbije: Predrag Danilović, Zlatko Bolić i Milenko Tepić. Za njima su izašli kondicioni trener Marko Stanojević, doktor Milan Mirković, ekonom Jovica Aničić, PR Ivan Ivković, tim menadžer Nebojša Ilić, fizioterapeuti Veljko Nikolić, Dušan Savić, Dušan Popović, kondicioni treneri Stefan Radojičić, Feđa Sretenović, pomoćni treneri Ognjen Stojaković, Nenad Jakovljević, Marko Marinković, Saša Kosović, Oliver Kostić, direktor reprezentacije Dragan Tarlać i selektor Svetislav Pešić.

Pešić je pozdravljen uz uzvike "Kari, Kari".

"Ovo leto je bilo prelepo za košarkašku Srbiju. Želim da iskažem veliko poštovanje prema svim ljudima, najviše profesoru Gagi Radovanoviću, svi znamo zašto. Ovo leto je bilo prelepo za košarkašku Srbiju, juniori su u Nišu osvojili zlato, basketaši 3x3 zlato i sada su i košarkaši osvojili srebro", rekao je Danilović.

Vučić je rekao da će košarkaši ukoliko osvoje zlato na Olimpijskim igrama dobiti 200.000 evra.

"Dame i gospodo, šampioni sveta, ja sam već bio sa momcima i rukovao se i čestitao im pa smo ušli u ovu salu pa hoću da im kažem veliko hvala i da je pred njima velika odgovornost u teškim uslovima i velikim pritiskom i kada je malo ko u njih verovao, a ja jesam i zaista jesam i znao sam da imaju šampionsko srce i šampionsku energiju i znao sam da će vratiti zemlji više od onoga šta im je dala. Uz posebnu zahvalnost Boriši Simaniću, heroju iz Manile... Reći ću vam kako su uspeli da ujedine našu zemlju", rekao je
 Vučić.

Glas javnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR