Glas Javnosti

Partizan iz Berlina donosi poene

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana savladali su Albu na gostovanju u Berlinu rezultatom 94:83 u okviru 33. kola Evrolige i ostali u trci za mesto koje vodi u doigravanje za plasman u drugu rundu takmičenja.

Partizan je imao imperativ pobede, delovao je dosta dobro tokom većeg dela utakmice, ali je svojim greškama vraćao u igru najgori tim Evrolige.
Na neki način je dramatično bilo do samog kraja, gubili su lopte igrači srpskog tima, ali je srećom zaliha poena bila dovoljna za konačnu pobedu.
Sve u svemu, kvalitet igrača Partizana je došao do izražaja, imali su izabranici trenera Željka Obradovića odgovor na nalete protivnika i na kraju su zabeležili veoma vrednu 15. pobedu u aktuelnoj sezoni Evrolige.

Partizan se, međutim, ne pita o svojoj sudbini, posle Albe moraće da pobedi i Valensiju u poslednjem kolu regularnog dela sezone, ali i da čeka poraze Efesa i Baskonije, timova koji takođe pretenduju na mesto u takozvanom „plej-inu“.

Što se tiče duela u Berlinu, pred velikim brojem navijača Partizana, crno-bele su do pobede vodili Džejms Naneli sa 19, odnosno Kevin Panter i Peri Dozir sa 15 poena, dok su dvocifreni učinak imali i Zek Ledej sa 12, odnosno Aleksa Avramović sa jednim manje.

Veoma važne uloge odigrali su Alen Smailagić i Danilo Anđušić sa po pet poena, dok je Frenk Kaminski uz šest poena imao četiri skoka i tri asistencije.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR