Glas Javnosti

NURKIĆ "DOBIO" ŠAKOM U GLAVU

Košarka
Autor: Glas javnosti

Tokom utakmice između Finiksa i Golden Stejta, Drejmond Grin izuzetno snažno je udario po licu Jusufa Nurkića, košarkaša iz Bosne i Hercegovine, a potom je zbog gotovo rvačkog zahvata Amerikanac isključen.

Dok je Nikola Jokić nepravedno isključen u meču Denvera i Čikaga, u duelu Finiksa i Golden Stejta do isključenja je došlo i više nego zasluženo.

Tokom jednog duela, Grin se okrenuo kada je uhvatio zamah,a onda iz sve snage udario po licu Jusufa Nurkića. Košarkaš Bosne i Hercegovine odmah je pao na zemlju kao pokošen, a sudije su gledale snimak.


Bilo je i više nego jasno da je Amerikanac izveo krajnje rvčaki zahvat i da je upotrebio svu svoju snagu zbog čega je isključen pa tako nije mogao da pomogne ekipi i postigao je samo dva poena, dva skoka i isto toliko asistencija.
Pravda je zadovoljena jer Finiks ne samo da je pobedio rezultatom 119:116, već je Nurkić imao dabl-dabl učinak sa 17 poena, 13 skokova i sedam asistencija. U timu Golden Stejta najviše se istakao Stef Kari sa 24 poena, pet skokova i četiri asistencije.

Nurkićev komentar posle incidenta bio je kratak i jasan.

„Bratu je potrebna pomoć“, poručio je košarkaš Finiksa.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR